• Çfare duhet te vizitoni ne Velipoje?
  • Vendodhja gjeografike dhe klima
  • Argetimi dhe koha e lire.
  • Si te shkoni ne Velipoje.
  • Informacion udhetimi.

Vitet e fundit, Velipoja është shndërruar në një nga destinacionet turistike më tërheqëse në Shqiperi. Ajo është e njohur për :  detin e pastër, rërën kurative, lagunën me një shumëllojshmëri gjallesash, pyjet me bimësi të dendur, malin me pamje madhështore, lumin Buna dhe për mikpritjen karakteristike të banorëve vendas. Historia e Velipojës është e hershme. Faktet e shumta historike,  si gjetjet arkeologjike tregojnë për popullimin e kësaj zone që nga periudhat e hershme.