hotele, restorante adresa
Hotel Brian

Hotel Brian

Hotel BRIAN ne Velipoje

Shtoje si te preferuar

0 Read More →

Hotel Holiday

Hotel Holiday

Hotel Holiday është njëri ndër hotelet më luksoz në Velipojë i ndodhur fare pranë qëndres së Plazhit Velipojë

Shtoje si te preferuar

0 Read More →

ADA Center

ADA Center

ADA Center Në qëndër të plazhit Velipojë, Bar Restorant dhe Plazhë Privat me çadra dhe shazllone.  

Shtoje si te preferuar

0 Read More →

Plazhi ADA Velipojë

Plazhi ADA Velipojë

Plazhi ADA Velipojë ndodhet në grykëderdhjen e lumit buna, me një sipërfaqe të konsiderueshme vihet në dispozicionin e pushuesve të cilët zgjedhin Velipojen për të kaluar ditët e pushimeve të tyre, Parking falas me hije dhe i sigurt. RëraLexo me shume

Shtoje si te preferuar

0 Read More →

Hotel  “GLEDIONI”

Hotel “GLEDIONI”

Hotel  “GLEDIONI” Ndodhet n qënër të Plazhit Velipojë në afërsi të Bar Restorant “Selita”

Shtoje si te preferuar

0 Read More →